tiistai, 20 syyskuu 2011 21:58

RoPS haastamaan Honkaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa keskiviikkona vieraskentällä europaikoista taistelevan FC Hongan. RoPS on jumittunut sarjan hännille, mutta nappisuorituksella rovaniemeläiset uskovat vielä luovivansa kuiville ja lunastavansa sarjapaikan myös ensi kaudeksi.

Joukkue harjoitteli etelän reissun alla syyssateen pieksämällä Susivoudin nurmella. Espoossa pelataan luonnonnurmella, joten kotoisen Keskuskentän tekonurmi ei soveltunut viimeistelyharjoitukseen. Kaatosade, syksyinen koleus ja märkä kenttä antoivat maistiaisia syksyn keleistä.
- Tällaista jalkapallo syksyllä on, raskaat ja märät kelit vaativat paljon, päävalmentaja Matti Hiukka tuumi sateen huuhtoessa miehen kasvoja.

RoPS pelasi sunnuntaina tasan 3 – 3 JJK:n kanssa, ja tuon pelin hyvistä elementeistä Hiukka ammensi asioita myös Honka-peliin.
- Samanlainen pelirohkeus, uhrautuva puolustaminen ja nopeat hyökkäykset, Hiukka painotti joukkueelleen.

Vahvassa vedossa oleva Henrik Ojamaa odotti mielenkiinnolla Hongan kohtaamista.
- Kova ottelu jälleen tiedossa.

RoPSin riveistä puuttuvat keskiviikkona Etchu Tabe, Eetu Muinonen ja Janne Turpeenniemi. Joukkue matkustaa vasta keskiviikkona lentäen etelään. Matkarasituksen minimointi onkin tarpeen, sillä RoPS kohtaa jo maanantaina kotonaan Myllykosken Pallon.

© 2011 RoPS

Luettu 1598 kertaa