ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 18 syyskuu 2011 11:36

Hohtimet kaivossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – Jyväskylän Jalkapalloklubi, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina kello 18.30.

Asetelma? RoPSin sarjapaikka on enää mahdollista lähinnä teoreettisesti. Mitään merkkejä täydellisestä suunnanmuutoksesta ja päävastustajien totaaliromahduksesta ei ole näkyvissä. Käytännössä hohtimet ovat jo kaivossa. Kaunista lyhytsyöttöpeliin perustuvaa futista pelaava JJK taistelee hopeamitalista sekä europaikoista ja todisti kovaa virettään pahoinpitelemällä My- Pan sunnuntaina 4–0.

Seuraa tätä! Löytyykö RoPSista ammattiylpeyttä? RoPSin pitää edelleen pystyä taistelemaan kunniakkaasti. Pelaajien on ajateltava tulevaisuuttaan ja seuraavia sopimuksia. Kyseessä on myös RoPSin uskottavuus. Vain kunniakas loppukausi pitää seuran kurssin futismarkkinoilla riittävän korkeana, jotta ensi kaudeksi saadaan rakennuttua uskottava joukkue, joka kiinnostaa tukijoita ja yleisöä. Putoamispeikko on saapunut Keskuskentälle, ja se saattoi pudottaa apinat ja muut möröt pelaajien niskasta. Jos pelaajien paineet ovat helpottaneet, voi kaivattu pelirohkeus taas löytyä.

Poissaolot? RoPSin pikkuvaivoista kärsivien Etchu Taben, Sakari Saarisen, Eetu Muinosen ja Ville Syväjärven pelaaminen on epävarmaa.

Arvio? RoPSin venyminen edes pisteeseen olisi huippusuoritus.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1624 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309