Uutiset

Miehet

lauantai, 17 syyskuu 2011 18:44

Tennilä uskoo vielä RoPSiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkauksen Julkkistulosveto jatkuu sunnuntaina ottelulla RoPS - JJK. RoPS kutsuu jokaiseen kotiotteluun "julkkiksen" veikkaamaan ottelun lopputulosta 20 euron panoksella. Mahdollinen veikkausvoitto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tämän kertainen veikkaaja on Esko-Juhani Tennilä. Tennilä on entinen kansanedustaja. Eduskunnassa vuodesta 1975 istunut Tennilä oli vuonna 2011 yhdessä kokoomusta edustavan Ilkka Kanervan kanssa silloisista kansanedustajista pisimpään eduskunnassa toiminut edustaja. Kevään eduskuntavaaleihin Tennilä ei enään osallistunut ehdokkaana.

Tennilä oli nuoruudessaan 1960- ja 1970-luvuilla aktiivijalkapalloilija seuroinaan Rovaniemen Reipas ja Karihaaran Tenho sarjatasona III divisioona. Jalkapallon seuraaminen on jatkunut aktiiviuran jälkeenkin ja Tennilän onkin tuttu näky jalkapallokatsomossa.

Tennilä veikkaa ottelun lopputulokseksi RoPSin 1-0 voittoa. Mikäli veikkaus osuus kohdalleen Tennilä ja RoPS lahjoittavat voittosumman Työttömien Kohtauspaikalle.

 

Luettu 1512 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Miesten Ykköstä ja Naisten Kakkosta. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
  +358 405 388 325
  matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
  +358 505 990 309
  jari.nasman@rops.fi