torstai, 08 syyskuu 2011 08:18

Jarolla järeä hyökkäys

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS–FF Jaro, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä torstaina kello 18.30.

Asetelma? RoPSin unelma liigapaikan säilyttämisestä lepattaa vielä hennolla liekillä. Voitto tästä vaikeasta ottelusta olisi otettava, mutta muiden joukkueiden otteista riippuen tasapelikin voi pitää haaveet hengissä. Tappio alkaisi olla jo naula arkkuun. Jaron kausi ei ole ollut tuloksellisesti odotettu ja joukkue onkin vielä teoreettisessa putoamisvaarassa.

Seuraa tätä! Jaron hyökkäysvoima on pelottava. Joukkueen Ykkösen Kokkolan Palloveikoista lainaama Irakli Sirbiladze on iskenyt seitsemässä ottelussa saman verran maaleja. Siirtoikkunan loppuhetkillä miestä vietiin useampaankin seuraan, mutta Jaro sai pidettyä tähdestä kiinni. Aikanaan Suomeen AC Kajaaniin Kolmoseen tullut ja viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden voittanut hyökkääjä on vaarallinen ja väkivahva. RoPSin topparille Etchu Tabelle lankeaa päävastuu Sirbiladzen paimentamisesta, ja odotettavissa on kamppailu, jossa armoa ei anneta. Myös ”Sirbiä” ruokkivan Venance Zézén pelinrakentelu olisi tukittava jo keskialueella, eikä Papa Niangiakaan voi unohtaa.

Oho! Jaron 16-vuotias megalupaus Simon Skrabb on liigahistorian nuorin maalintekijä, ja hän on pelannut tällä kaudella jo 19 ottelua!

Poissaolot? RoPSin Spath Qerimin kausi on ohi, mutta muuten molemmat joukkueet ovat terveinä.

Arvio? Kotipelien tasapeliputki jatkuu.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1442 kertaa