lauantai, 06 elokuu 2011 14:34

Katkaiseeko RoPS putkensa?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sarjataulukon pohjalle jumittunut RoPS tarvitsee voiton työntääkseen putoamispeikon edes hieman kauemmaksi. Hakan materiaali ei ole kenties liigan kärkeä, mutta pisteitä joukkue on kerännyt yllättävän paljon. RoPSin lähtökohdat ovat vaikeat, sillä joukkueen kaksi tärkeintä pelaajaa Etchu Tabe ja Eetu Muinonen ovat sivussa.

Lisäksi RoPS on melkoisessa voitottomassa putkessa - jo 12 ottelua ilman täyttä pistepottia - eikä peli tunnu pysyvän koossa täyttä 90 minuuttia. RoPSin esitys viimeksi Turussa oli ryhdikäs ensimmäisen puoliajan, mutta toisella jaksolla joukkuepuolustus alkoi repeillä, ja tilanne kulminoitui henkilökohtaisiin virheisiin.

Hakankaan pistepussi ei viime otteluissa ole kovin kummoisesti lihonut neljän perättäisen voittoman ottelun myötä, mutta asemat sarjataulukossa ovat edelleen kohtuulliset. Tasapelikään ei olisi Hakalle huono tulos sunnuntaina, RoPS sen sijaan tarvitsisi ehdottomasti voiton jo joukkueen itseluottamuksen kannalta.

RoPSin Etchu Tabe lusii pelikieltoa, ja loukkaantuneina ovat Eetu Muinonen, Sphat Qerimi ja Mika Gröhn. Hakalta sivussa ovat puolestaan Juha Pirinen, Mohamed Koroma ja Kasperi Ojala.

 

Luettu 1911 kertaa