ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 06 elokuu 2011 11:04

Pakkovoitto pahassa raossa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – Valkeakosken Haka, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä sunnuntaina 7.8. klo 18.30

Asetelma? Sarjataulukon pohjalle juronut RoPS tarvitsee voiton työntääkseen putoamispeikon edes hieman kauemmaksi. Hakan materiaali ei ole kummoinen, mutta pisteitä joukkue on kerännyt yllättävän paljon. RoPSin lähtökohdat ovat vaikeat, sillä joukkueen kaksi tärkeintä pelaajaa Etchu Tabe ja Eetu Muinonen ovat sivussa.

Seuraa näitä! RoPSin esitys Turussa oli ryhdikäs ensimmäisen puoliajan, mutta toisella jaksolla joukkuepuolustus alkoi repeillä, ja tilanne kulminoitui henkilökohtaisiin virheisiin. Moni pelaaja ei tuntunut tietävän, kuka heidän vartioitava miehensä edes on! Kardinaalimunauksiin ei ole enää varaa! Vahvasti debytoinut Henrik Ojamaa vaikuttaa enemmän puhtaalta kärkipelaajalta tai laiturilta, kuin kymppipaikan mieheltä. John Allen on pohjimmiltaan vanhan liiton 4-4-2 -mies, ja virolaisen myötä olisi mahdollisuus kokeilla tätä ryhmitystä. Kokeilu kuitenkin siirtynee odottamaan pelintekovoimaisen Muinosen paluuta, jotta kärjet saavat riittävästi ruokaa.

Poissaolot? RoPSin Etchu Tabe lusii pelikieltoa, ja loukkaantuneina ovat Muinonen, Spath Qerimi ja Mika Gröhn. Hakan sairastuvalla ovat Markus Koljander ja Juha Pirinen.

Arvio? Haka pelaa varovaisesti, sillä pistekin olisi sille tyydyttävä tulos. RoPS ei peliä häviä, mutta voitto edellyttäisi huippuonnistumista.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2257 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309