ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 elokuu 2011 11:56

Mauri Haataja veikkaa RoPSin voittoa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkauksen Julkkistulosveto jatkuu sunnuntaina ottelulla RoPS - HAKA. RoPS kutsuu jokaiseen kotiotteluun "julkkiksen" veikkaamaan ottelun lopputulosta 20 euron panoksella. Mahdollinen veikkausvoitto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tällä kertaa veikkajana toimii Finnjumping ry:n toiminnanjohtaja Mauri Haataja.
Finnjumping on suomalaisten mäkiseurojen muodostama yhdistys jonka tarkoituksena on pyrkiä kaikin käytettävissään olevin keinoin edistämään suomalaisen mäkiurheilun asiaa ja turvaamaan mäkihypyn ja yhdistetyn nykyisen ja tulevan menestyksen.

Haataja veikkaa ottelun lopputulokseksi RoPSin 2-1 voittoa HAKAsta. Mikäli veikkaus osuus kohdalleen Haataja ja RoPS lahjoittavat voittosumman Lasten syöpäosastolle.

Luettu 1604 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309