ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 23 heinäkuu 2011 09:50

Virolainen Ojamaa RoPS:n hyökkääjäksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Henrik Ojamaa Henrik Ojamaa

Henrik Ojamaa pukee RoPS:n edustusasun ylleen 1. elokuuta joukkueen kohdatessa vieraskentällä Turun Interin.

Viimeksi Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelannut virolaishyökkääjä vakuutti seuran valmennusjohdon testijaksollaan ja sai sopimuksen tämän kauden loppuun.
– Hän käy Hollannissa hoitamassa asioitaan ja palaa sitten harjoituksiimme. Pelilupa on kunnossa Inter-ottelussa, RoPS:n toimitusjohtaja Antti Hietakangas sanoo.
Liigan hännänhuippu odottaa 20-vuotiaasta ja 176-senttisestä tulokkaasta apua ahdinkoonsa.
– Taitava, nopea, hyvä viimeistelemään, asenne ja fysiikka kunnossa, kakkosvalmentaja Matti Hiukka luonnehtii Ojamaata.
– Hän pystyy pelaamaan useammallakin paikalla, mikä antaa meille vaihtoehtoja.
Hyökkääjä edusti viimeksi Fortuna Sittardia. Hollantiin hän siirtyi lainapelaajana Saksan kakkosbundesliigan Aachenista.
Derby kiinnitti Tallinnan Floran kasvatin jo vuonna 2007. Ura brittikentillä päättyi parin akatemiavuoden ja yhden reservikauden jälkeen.
Ojamaa on edustanut Viroa 21- ja 19-vuotiaiden maaotteluissa. Kun Viro murjoi maaliskuun lopussa Luxembourgin 6–0, Ojamaa iski maaleista kolme.

ROPS:LLA ON yhä testissä kaksi hyökkäyspään pelaajaa, toinen Ruotsista ja toinen Serbiasta. Seura ei paljasta heidän henkilöllisyyttään.
Toimitusjohtaja Hietakangas perustelee uutta käytäntöä pelaajien toiveella.
– Jos testipelaajan nimi on noussut esiin siellä ja täällä, eikä sopimusta synny, se voi vaikeuttaa hänen työnhakuaan, Hietakangas sanoo.

Risto Pyykkö
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2946 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309