ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 17 heinäkuu 2011 14:45

Antti Autti veikkaa RoPSin voittoa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkauksen Julkkistulosveto jatkuu sunnuntaina ottelulla RoPS - FC Honka. RoPS kutsuu jokaiseen kotiotteluun "julkkiksen" veikkaamaan ottelun lopputulosta 20 euron panoksella. Mahdollinen veikkausvoitto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tällä kertaa veikkaajana toimii lumilautailija Antti Autti. Autti on voittanut urallaan kaksi MM-kultamitalia (2004-2005) lumikourussa ja big airissa. Lisäksi hänellä on voitto myös arvostetusta X-Games kisasta lumikourussa. Autti on samalla ensimmäinen ei-yhdysvaltalainen, joka on onnistunut voittamaan kyseisen kisan. Maailmancupin kokonaiskilpailussa Autti on sijoittunut toiseksi kaudella 2003-2004.

Autti veikkaa ottelun lopputulokseksi RoPSin 2-1 voittoa FC Hongasta. Mikäli veikkaus osuus kohdalleen Autti ja RoPS lahjoittavat voittosumman lasten oikeuksia edistävälle kehitysyhteistyöjärjestö Planille.

Luettu 1874 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309