ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 02 heinäkuu 2011 21:42

RoPS hakee revanssia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kärsi keskiviikkona Pietarsaaressa rökäletappion, joten sunnuntaina IFK Mariehamn saa vastaansa ärsytetyn kotijoukkueen. Ottelu Rovaniemen keskuskentällä alkaa sunnuntaina klo 18.30.

RoPS romahti totaalisesti keskiviikkona FF Jaron Juhlapäivän ottelussa. 90 minuutin jälkeen taululla seisoi 8-2-lukemat pietarsaarelaiselle kotijoukkueelle. Perjantaina joukkue sai kuitenkin tiedottaa positiivisesta asiasta, kun Sakari Saarinen liittyi joukkueen vahvuuteen loppukaudeksi.

- Hän tuo johtajuutta ja puhetta kentälle. Meillä on paljon nuoria jätkiä, joten sitä tarvitaan. Se on erittäin tärkeää, Saarisen kanssa Tampereella pelannut RoPS-hyökkääjä Mika Lahtinen iloitsi.

IFK Mariehamnin materiaali on kiistatta kotijoukkuetta laajempi, mutta RoPS on alkukaudesta näyttänyt, että sitä ei kannata aliarvioida. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Maarianhaminassa päättyi 3-3-tasatulokseen.

IFK on vienyt alkukaudella pisteet muun muassa HJK:lta, mutta aivan kärkisijoille vaadittavaa rutiinia siltä ei ole vielä löytynyt. Joukkue on sarjassa viidentenä seitsemän pistettä jumboksi tippunutta sunnuntain vastusta edellä.

- RoPS ei tule tekemään kolmea maalia meille. Edellinen kohtaaminen on harmittanut meitä kaikkia siitä asti. Sitä ei nyt nähdä, vakuutti IFK-laituri Sebastian Strandvall.

IFK:n edellisestä Veikkausliigaottelusta on yli viikko. Se kohtasi keskiviikkona ennen juhannusta MYPA:n. Ottelu päättyi 1-1-tasatulokseen. Pekka Lyyskin joukot ovat pitäneet ottelutuntumaa yllä Ålands cupissa. Toukokuussa kätensä murtanut Fernando de Abreu palannee mitä todennäköisemmin saarelaisten kokoonpanoon sunnuntaina. Wilhelm Ingves loukkasi maanantaina nivustaan ja hänen pelikuntonsa on epävarma.

Luettu 1785 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309