maanantai, 20 kesäkuu 2011 13:58

Manninen nautti keskuskentän tunnelmasta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS - VPS pelin julkkisveikkaaja Hannu Manninen viihtyi keskuskentän katsomossa pitkän tauon jälkeen. Hannun tulosveto ei sattunut kohdalleen sillä ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen VPS:n tasoitettua pelin ottelun viimeisillä sekunneilla.

- Pääsin pitkän tauon jälkeen seuraamaan RoPSin kotipeliä paikan päältä. Yleisöä oli kertynyt paikalle runsaasti, mikä takasi hienon tunnelman, Manninen kertoi ottelun jälkeen.
Myös itse ottelu tarjosi Manniselle viihdykettä.
- Peli oli koko ottelun ajan kotijoukkueen hallinnassa. Ottelussa nähtiin kotijoukkueelta hienoja yksilösuorituksia ja hyvää joukkuepelaamista. Mielestäni RoPS olisi ansainnut voiton ja sen myötä kolme sarjapistettä, analysoi Manninen ottelua.
- Lopputulos jäi siis harmittamaan muutenkin kuin pieleen menneen tulosveikkaukseni suhteen. Paikkoja toki olisi ollut jopa veikkaukseni mukaiseen 3-1 lopputulokseen. Hieman tehokkuutta lisää maalintekoon niin olisivat voitot menneet hyvään tarkoitukseen. Toivotaan parempaa onnea ensi kerralla niin peleihin kuin vedonlyönteihinkin, päätti Manninen toiveikkaana.

Luettu 1589 kertaa