ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 11 kesäkuu 2011 11:56

RoPS hakee kolmea pistettä KuPS:lta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura palasi pistekantaan torstaina, kun TPS poistui keskuskentältä vain yhden pisteen kanssa. Sunnuntaina vieraaksi saapuu KuPS, jonka alkukausi ei ole ollut viime vuoden veroista.

RoPS ja TPS väänsivät helteisessä säässä torstaina 1-1-tasapelin.

- Tepsillä on hyviä pelaajia ja saimme heiltä yhden pisteen. Lähdemme siis hyvillä mielin KuPS-otteluun hakemaan kolmea pistettä, RoPS-päävalmentaja John Allen totesi.

Allen päätti lähteä otteluun varovaisella taktiikalla, jotta ainakaan kahden ottelun tappioputki ei venyisi.

- Puolustuspelaamisemme oli ihan hyvää. TPS sai muutaman tilanteen, mutta sehän on normaalia 90 minuutin ottelussa. Päätimme laskea puolustuksemme alas kuuman sään vuoksi. Se toimi hyvin. Punaisen kortin ja rankkarin jälkeen meidän olisi pitänyt olla energisempiä ja luoda jotain ekstraa. Kokonaisuutena 90 minuutin jälkeen olen tyytyväinen pisteeseen, Allen kertasi Juhlaottelun kulkua.

Joukkueen kannattajia hemmoteltiin jälleen uudella pelaajavalinnalla, kun Albin Granlund oli nostettu laitapakin tontilta keskikentän pohjalle.

- Albin pelasi keskikentällä Åbo IF:ssä (TPS:n farmijoukkue). Kukaan ei ollut nähnyt häntä täällä keskikentällä, mutta hän tekee todella paljon töitä, Allen kehui.

KuPS juhli viime kaudella hopeisia mitaleita, mutta Esa Pekosen suojattien kevät on ollut vaikea. MYPA:lta irtosi viime kierroksella pisteet 2-0-voitolla, mutta sitä ennen joukkue tahkosi kaksi ottelua pisteteittä. Harva kuitenkaan laskee ainakaan vielä kuopiolaisia pois kärkitaistelusta, josta osoituksena on muun muassa IFK Mariehamnin lyöminen Suomen Cupin välierässä ja täten hankittu lippu finaaliin HJK:n vastustajaksi.

Viikon positiivinen uutinen torstain voiton lisäksi on poikien maaottelujakin tahkonneen 18-vuotiaan Aleksi Paanasen kauden 2012 loppuun saakka ulottuva jatkosopimus.

RoPSin vahvuudesta poissa on Mika Gröhn,  joka potee takareisivammaa.

Luettu 1637 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309