ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 19 touko 2011 09:27

RoPS kohtaa MYPAn vieraissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

MYPA ja RoPS kohtaavat tänään Saviniemen jalkapallostadionilla kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Nousijajoukkue RoPS aloitti kautensa pirteästi, kun avauspelissä kaatui Jaro ja toisessa pelissään se haki 3-3-tasapelin IFK Mariehamnin vieraana. Tämän jälkeen pistetili ei ole kuitenkaan enää kasvanut, kun JJK ja viimeksi Honka ovat olleet vahvempia, tosin molemmat vain yhdellä maalilla.

RoPSilta puuttuu torstaina pelistä tärkeä palanen, kun kapteeni Tuono Könönen kärsii pelikieltoa.

Kruppa loukkasi nilkkansa

RoPSin testattavana oleva Robert Kruppa  väänsi nilkkansa toisissa harjoituksissaan. Arvioitu toipumisaika on kahdesta kolmeen viikkoon. Robert matkustaa Saksaan toipumisen ajaksi, jonka jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen.
- Tilanne, missä Robert loukkaantui näytti ikävältä. Hänellä on hyviä ominaisuuksia, emmekä halua sulkea pois hänen mahdollisuuttaan tulla takaisin ja näyttää osaamisensa, sanoo päävalmentaja John Allen.

RoPS ja Sonera tarjoavat – koko kausi kotikatsomossa. Kotiottelut omalla stadionilla kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä samaan hintaan. Lue lisää täältä

Luettu 1853 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309