ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 12 touko 2011 10:23

Jatkuuko RoPSin hyvä vire?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

JJK matkustaa Rovaniemelle RoPS:n vieraaksi. Ottelu keskuskentällä alkaa klo 18.30. Molemmat joukkueet lähtevät taistoon pistemenetyksittä, joten luvassa on varmasti mielenkiintoinen kamppailu.

Molemmat joukkueet ovat saalistaneet neljä pistettä kauden kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta. RoPS on osoittanut todellista asennetta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Harva uskoi lähes kaikki runkopelaajansa muutama kuukausi sitten menettäneen joukkueen avaavan kauttaan voitolla ja tasapelillä.

- Kausi on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Kotoa täydet kolme pistettä sekä Maarianhaminasta vaikeasta paikasta piste mukaan, iloitsee RoPS:ssa jo pitkään pelannut Janne Turpeenniemi.

Ensimmäisellä kierroksella John Allenin suojatit kaatoivat Jaron 1-0 ja nyt maanantaina käteen jäi piste todellisen taistelun jälkeen Ahvenanmaalta.

- Eka puoliaika oli meiltä hyvä ja paikkoja tehdä enemmänkin maaleja oli. Toiselle jaksolle IFK tuli todella vahvasti. Kaikki jaksoivat painaa loppuun asti hyvällä asenteella, niin saatiin piste mukaan. Erinomainen suoritus, Turpeenniemi kehuu.

Torstaina Rovaniemen keskuskentälle saapuu siis Kari Martosen luotsaama JJK. JJK joutui viime vuonna karsimaan liigapaikastaan, mutta talvella huomattavasti vahvistuneen joukkueen hyvät esitykset ovat tuskin yllättäneet ketään.

- Lähdemme voittamaan kaikki kotipelit. Pelasimme JJK:a vastaan talvella. He pelaavat hyvin ja heidän laitapelaajansa ovat nopeita. Mielenkiintoinen peli on varmasti tulossa.

Maarianhaminassa RoPS jäi pallollisessa pelissä melko lailla vastaanottavaksi osapuoleksi. Joukkueen hyvien otteiden myötä rovaniemeläisetkin varmasti löytävät katsomoihin, joten kotijoukkueen taisteluasenne lienee jälleen huipussaan. Vain muutama kuukausi sitten koottu joukkue oppii koko ajan tuntemaan toisensa paremmin, joten ottelusta JJK:a vastaan tulee taatusti sekä mielenkiintoinen että viihdyttävä.

RoPS ja Sonera tarjoavat – koko kausi kotikatsomossa. Kotiottelut omalla stadionilla kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä samaan hintaan. Lue lisää täältä

Luettu 1931 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309