ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 12 touko 2011 08:40

RoPSilla jälleen yllätyssauma

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS – Jyväskylän Jalkapalloklubi, jalkapalloliigan ottelu Keskuskentällä tänään kello 18.30.

Asetelma? RoPS on ollut yllättävän valmis, kurinalainen ja Maarianhaminan toista puoliaikaa lukuun ottamatta myös organisoitu. Peli ei ole ollut kaunista, mutta tulokset ovat. JJK:lla on laadukas pelaajamateriaali ja pisteitä on kasassa myös neljä. Otteluruuhka pakottanee joukkueet pelaajien rotaatioon.

Seuraa näitä! RoPSin ykköshyökkääjä Mika Lahtinen kohtaa nyt joukkueen, jota hän edusti kolme edellistä kautta. ”Lada” on kohtuullisen nopea ja voimakas, ja odotettavissa on ”isojen poikien” painia JJK:n väkivahvojen toppareiden Juha Pasojan sekä Jarkko Okkosen kanssa. JJK:n keskuspuolustus on hidas ja yllätettävissä nopealla pelillä maata pitkin.

Joko yleisö löytää lehtereille? Joukkue ansaitsee sen.

Oho! JJK on ollut kaksi kautta liigassa ja säilynyt molemmilla kerroilla vasta karsintojen jälkeen. Seura panostaa menestykseen riskillä, vaikka takkiin on tullut liigaaikana lähes 600 000 euroa!

Poissaolot? JJK:n Babatunde Wusu on loukkaantuneena.

Arvio? JJK on Jaroa suoraviivaisempi, mutta silti pallokontrolliin pyrkivä ryhmä. Pelaavat joukkueet sopivat RoPSille vastustajiksi ja mahdollistavat vastaiskupelin. Yllätysmomentti on taas olemassa.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2086 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309