ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 10 touko 2011 13:29

Reijo Jylhä uskoo RoPSin voittoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan ja Veikkauksen Julkkistulosveto jatkuu torstaina ottelulla RoPS - JJK. RoPS kutsuu jokaiseen kotiotteluun  "julkkiksen" veikkaamaan ottelun lopputulosta 20 euron panoksella. Mahdollinen veikkausvoitto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Tämänkertainen julkkis, Reijo Jylhä, on 49-vuotias kasvatustieteiden maisteri, jolla on pitkä työura urheilun ja huippu-urheilun eri kehitystehtävissä, mm. Suomen maastohiihdon A-maajoukkueen päävalmentajana vuosina 2001 - 2006. Lapin urheiluakatemian koordinaattori Jylhä veikkaa RoPS – JJK ottelun tulokseksi 2 - 1.

Mikäli Jylhä osuu kohdalleen, RoPS ja Jylhä lahjoittavat tuoton valitsemaansa kohteeseen, joka on Sydänlapset ja -aikuiset ry.

RoPS ja Sonera tarjoavat – koko kausi kotikatsomossa. Kotiottelut omalla stadionilla kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä samaan hintaan. Lue lisää täältä

Luettu 2509 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309