ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 09 touko 2011 13:54

RoPS hyvillä mielin IFK:n vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Wiklöf Holding Arenalle tänään matkaava RoPS aloitti kautensa ehkä jopa hieman yllättäen viemällä kolme pistettä Jarolta.

 - Päätimme pelata organisoidusti 4-5-1-järjestelmällä, emmekä prässänneet kovin korkealta. He olivat hyviä pallon kanssa, mutta loivat vain yhden tai kaksi maalipaikka 90 minuutin aikana. Me vastahyökkäsimme erinomaisesti ja loimme viisi tai kuusi hyvää tilannetta viimeistellä. Meidän olisi pitänyt tehdä toinen maali ja tappaa peli. Olen helpottunut, tyytyväinen ja onnellinen, kertasi valmentaja John Allen sarjanousijan tuntemuksia avauksesta.

 Ensimmäinen kierros on nyt nollattu ja uudet haasteet edessä.

 - IFK on henkisesti vahva joukkue. Heillä on kaksi vaarallista laitapelaajaa Petteri Forsell ja Sebastian Strandvalll, neljä uutta sopimuspelaajaa Tampereelta sekä vahvat kärjet Toni Lehtinen ja Wilhelm Ingves. Meidän täytyy onnistua puolustuksessamme heitä vastaan. IFK pelaa ruotsalaistyyppistä jalkapalloa, vahvaa, paljon juoksemista ja suoraviivaista. Ottelusta tulee täysin erilainen kuin Jaroa vastaan. Lähdemme voittamaan, mutta tasapelikin ensimmäisestä vierasottelusta olisi mahtava tulos, Allen pohtii.

RoPS ja Sonera tarjoavat – koko kausi kotikatsomossa. Kotiottelut omalla stadionilla kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä samaan hintaan. Lue lisää täältä

 

Luettu 2055 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309