ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 08 touko 2011 23:12

Jari Ilolan veikkaus hieman pieleen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin ja FF Jaron välisessä Veikkausliigaottelussa Julkkistulosvedon kilpailijana ollut Jari Ilola veikkasi ottelun lopputuloseksi 2-1. Veikkaus ei osunut ihan kohdalleen, sillä ottelussa nähtiin ainoastaan yksi maali, jonka puski kotijoukkueen Thomas Götzl pelin 13. minuutilla Tuomo Könösen vapaapotkusta.

Ilola ei ollut kuitenkaan pettynyt vaikka veikkaus ei osunutkaan kohdalleen.
- On tietenkin hienoa kun oma kasvattajaseura avaa kauden voitolla. Voitto tekee varmasti hyvää pelaajien itseluottamukselle ja luo lisää uskoa loppukautta ajatellen. Jaro pelasi viihdyttävää jalkapalloa, mutta maalipaikat jäivät tälläkertaa vähiin. Tulosvetoni ei osunut, tosin kyllähän 2-1 olisi ollut maalipaikkoihin verrattuna oikeutetumpi tulos, nauraa Ilola.

RoPS ja Sonera tarjoavat – koko kausi kotikatsomossa. Kotiottelut omalla stadionilla kausikortilla ja vierasottelut suorina tv-lähetyksinä; koko paketti yhdessä samaan hintaan. Lue lisää täältä: http://www.veikkausliiga.com/News.aspx?type=1&ID=42976 

Luettu 1782 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309