ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 04 touko 2011 17:31

Veikkauksen Julkkistulosveto

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliiga ja Veikkaus esittelevät uuden kilpailun, Veikkauksen Julkkistulosvedon.

Veikkausliigaseurat etsivät jokaiseen kauden otteluun henkilön, joka käyttää asiantuntemustaan – tai vaikka näppituntumaa – tulevan ottelun tuloksen veikkaamiseen. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset tuotot käytetään kunkin Veikkausliigaseuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.
Veikkauksen Julkkistulosvedossa otetaan huomioon monipuolisesti jalkapallohenkiset ihmiset: ”Julkkis” –määritelmä on laaja ja Julkkistulosvedon ideana on tuoda mukaan kilpailuun henkilöitä erilaisilta elämän aloilta. Mukaan voi tulla vaikkapa kulttuurin tai paikallisvaikuttamisen kautta, myös urheilunäkökulma on mukana Julkkistulosvedossa – samoin jalkapallokulttuuri ja sen luominen, sillä Julkkistulosvedossa tullaan näkemään eri paikkakunnilla monia legendapelaajia jakamassa asiantuntemustaan kauden aikana.

RoPS on kutsunut otteluun RoPS-FF Jaro 6.5.2011 Julkkistulosvetoon vastikään Rovaniemelle takaisin palanneen jalkapalloilija, Jari Ilolan. Jari Ilola on Rovaniemen Palloseuran kirkkaimpia jalkapallotähtiä. Ilola pelasi jo 16 –vuotiaana ensimmäiset liigaottelunsa. Lahjakkaan nuorukaisen tie vei vuonna 1998 Helsingin Jalkapalloklubiin, jossa hän voitti Suomen mestaruuden ja Suomen Cupin ja pelasi Mestareiden liigaa. Liigaotteluja keskikenttämies on pelannut 137. Kaudesta 2003 alkaen ”Ippe ”on edustanut Ruotsin pääsarjan Elfsborgia. A- maaotteluja hänen tilillään on 30 kappaletta. Viime vuosina loukkaantumiset ovat vaivanneet Ilolaa ja uran jatkuminen on epävarmaa. Ilola on muuttanut perheineen Rovaniemelle.
RoPSin ja Jaron ottelutulokseksi Ilola veikkaa kotijoukkueen 2 – 1 voittoa.
”RoPS lähtee kauteen haastavassa tilanteessa, mutta joukkueessa tuntuu olevan oistava henki. Yleisö siivittää RoPS.n kohti Veikkasliigakauden avausvoittoa.”, Ilola perustelee veikkaustaan.
Mikäli Jari Ilola osuu kohdalleen, RoPS ja Ilola lahjoittavat tuoton valitsemaansa kohteeseen, joka on Sydänlapset ja -aikuiset ry.

© 2011 RoPS
Luettu 1543 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309