ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 huhtikuu 2011 23:37

Mika Hänninen palaa kasvattajaseuraansa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Hänninen Mika Hänninen

Mika Hänninen, 26, palaa kasvattajaseuraansa kauden loppuun saakka kestävällä sopimuksella. Keskikenttäpelaaja on ollut kahden edellisen kauden ajan poissa pelikentiltä polvivamman vuoksi.

Kolme viikkoa sitten RoPSin harjoitusvahvuuteen liittynyt Hänninen on vakuuttanut päävalmentaja John Allenin kyvyillään.
- On hienoa saada näin hyvä pelaaja takaisin RoPSiin, Mikalla on ollut huonoa onnea polven kanssa, mutta nyt hän on taas hyväkuntoinen oma itsensä. Hoopi on harjoitellut ja pelannut hyvin viimeisen kolmen viikon aikana. Hän antaa meille vaihtoehtoja keskikentälle hyvällä syöttötaidollaan sekä pelisilmällään, sanoo Allen.

© 2011 RoPS

Luettu 4253 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309