ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 30 huhtikuu 2011 07:00

Mika Lahtinen RoPSin hyökkäyskalustoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Mika Lahtinen Mika Lahtinen

26-vuotissyntymäpäivää tänään viettävä Mika Lahtinen siirtyy Rovaniemen Palloseuran riveihin Tampere Unitedista kahden vuoden mittaisella sopimuksella. 188-senttinen hyökkääjä on entuudestaan tuttu rovaniemeläiskatsojille kaudelta 2006, jolloin hän tuli kesken kauden vahvistamaan RoPSin hyökkäystä Ykkösessä.

Lahtinen tehtaili RoPSille 6 maalia pelaamassaan 14 ottelussa. Tamperelaisen jalkapallokoulun kasvatti on pelannut Veikkausliigassa 104 ottelua ja tehnyt niissä 18 maalia. Pääsarjaottelut ovat kertyneet TamU:n (2003-2006) ja JJK:n (2008-2010) joukkueissa.

"Lada" on tyytyväinen asioiden selkiydyttyä viimein pitkän epätietoisuuden jälkeen.
- Kevät on ollut henkisesti raskas. Epätietoisuus TamUn tulevaisuudesta kesti niin pitkään. Nyt tuntuu helpottavalta, että asiat ovat selvillä seuraaviksi pariksi vuodeksi. Oman mausteensa kaikkeen hässäkkään tuo toukokuun alkuun odotettu perheenlisäys. RoPS on ymmärtänyt tässä hienosti ja joustanut aikatauluissa, sanoo Lahtinen.
- Omat kokemukset Rovaniemestä ja RoPS:sta on ainoastaan hyviä, sovitut asiat hoidetaan ja pelaajien on helppo keskittyä pelaamiseen ja harjoitteluun. Kauden alussa riittää opiskelemista uusissa pelikavereissa ja joukkueen pelitavassa. Tällaisen sopan jälkeen on todella motivoitunut tekemään työnsä hyvin  ja haluan auttaa RoPS:a hyvää sijoitukseen alkavalla kaudella, jatkaa Lahtinen.

RoPS toivottaa onnea syntymäpäiväsankarille ja tulevalle perheenlisäykselle.

© 2011 RoPS

Luettu 5068 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309