ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 27 huhtikuu 2011 09:30

Markus Suontakanen valmennusryhmään

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Markus Suontakanen Markus Suontakanen

Rovaniemen Palloseura on vahvistanut valmennus- ja huoltoryhmäänsä tekemällä sopimuksen fysiikkavalmennuksesta / fysioterapiasta Markus Suontakasen kanssa.

- Haluan opettajan työn vastapainoksi käytännön työtä, myös halu kehittyä urheilufysioterapeuttina ja intohimo jalkapalloon olivat motiiveina. Lisäksi minua motivoi mukanaolo ryhmässä , jossa harjoitellaan kovaa ja korkein tavoittein. Näillä kriteereillä RoPS on minulle ihanteellinen ryhmä, sanoo Suontakanen
- Joukkueeessa on paljon nuoria ja lahjakkaita pelaajia ja hyvä valmennus, on kunnia päästä tällaiseen ryhmään. Toivon pystyväni tuomaan joukkueeseen lisää taustavoimaa ja kaivattua fysioapua, jatkaa Suontakanen.

Päävalmentaja John Allen on tyytyväinen tuoreimmasta "vahvistuksesta".
- Markuksella on loistava kokemus maailmanluokan urheilijoiden parissa. Nyt hänellä on edessään uusi haaste joukkueurheilijoiden kanssa, olen iloinen saadessani hänet valmennusryhmään!

Lisää tietoa Markuksesta löytyy hänen omilta www-sivuilta osoitteesta http://www.suontakanen.com

© 2011 RoPS

Luettu 3417 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309