ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 23 huhtikuu 2011 16:47

Rivera vahvistaa RoPSia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura on tehnyt kauden loppuun saakka kestävän pelaajasopimuksen testissä olleen Jose Manuel Riveran, 24, kanssa. Viikon mittainen testijakso, johon sisältyi kaksi harjoituspeliä, riittivät vakuuttamaan valmennusjohdon "Manun" taidoista. John Allen on erittäin tyytyväinen saadessaan meksikolaisen taiturin joukkueeseensa.

- Manuel on erittäin hyvä pelaaja ja loistava löytö RoPSilta. Manuel antaa paljon lisäväriä joukkueeseemme eteläamerikkalaisen taitonsa sekä pelinlukutaitonsa ansiosta. Hän on ollut vasta viikon Rovaniemellä, mutta sopii pelityyliimme todella hyvin. Jokainen joukkue tarvitsee erikoistilannespesialistia, Manuel istuu tähän ruutuun loistavasti, sanoo Allen.

Könöselle jatkosopimus
Seura teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen kaudelle 2012 Tuomo Könösen, 33, kanssa. Täksi kaudeksi PS Kemistä RoPSiin siirtynyt Könönen ei ole vielä valmis naulaamaan nappiksia seinään.
- Toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan seuraa nousemaan takaisin kohti Suomen huippua. Päätös jatkamisesta oli helppo tehdä ja fysiikkakin riittää vielä niin miksi ei jatkaisi vielä rakkaan lajin parissa, tuumii Könönen jatkosopimuksesta.
- Loistava uutinen, että Tuomo haluaa pelata RoPSissa pitkään. Hän on loistava johtaja sekä ammattilainen. ”Tume” voi pelata kolmea tai neljää eri pelipaikkaa, hän ei koskaan valita ja tekee aina työnsä 120%.sti. Nuoret pelaajat kunnioittavat Tuomoa, jolta oppivat joka päivä uusia asioita. Olen todella onnellinen, että hän on joukkueessamme, myhäilee Allen tyytyväisenä.  

© 2011 RoPS

Luettu 4917 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309