ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 17 huhtikuu 2011 12:39

RoPS taipui jälleen OPS:lle harjoituspelissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hävisi toistamiseen harjoitusottelun Oulun Palloseuraa vastaan. Oululaiset olivat tällä kertaa parempia maalein 1–3 (0-1). RoPSin maalin teki komeasti vapaapotkusta perjantaina joukkueen harjoituksiin liittynyt meksikolainen Jose Manuel Rivera.

– Siinä ne ottelun hyvät puolet sitten olivatkin, totesi RoPSin kakkosvalmentaja Matti Hiukka.
Hiukan mukaan RoPSilla oli ongelmia peruspelaamisen kanssa. Pelaajien väliset etäisyydet venyivät liian pitkiksi, eikä kunnollista syöttöpeliä saatu aikaan.
– Ymmärrän, että on vaikea pelata, kun pelaajat eivät tunne toisiaan, mutta kyllä meidän pitää saada erilainen taistelu peliin.
– Ajatus oli hukassa.
RoPS testaa Riveraa ja OPS:ia vastaan niin ikään pelannutta tanskalaista Kennie Chopartia kahden viikon ajan. Muita uusia pelaajia ei ollut mukana eilisessä ottelussa.
OPS:n maalit viimeistelivät kahdesti osunut Luis Vanderlei ja avausmaalin iskenyt Pekka Kainu.
RoPS pelaa seuraavan harjoitusottelun torstaina Rovaniemen Keskuskentällä PS Kemiä vastaan kello 18.

Miia Vatka
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2213 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227