ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 15 huhtikuu 2011 10:29

Tanskalainen hyökkääjä testiin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kennie Chopart Kennie Chopart

Rovaniemen Palloseuran testiin saapuu tänään tanskalainen hyökkääjää. 185-senttinen Kennie Chopart, 20, saapuu Rovaniemelle Tanskan pääsarjassa pelaavasta Esbjergin joukkueesta. Seura testaa miestä kahden viikon ajan.

Luonnehdinta Esbjergin nettisivuilta: Kennie Chopart on fyysisesti vahva hyökkääjä, mutta ei ole pystynyt vielä lyömään läpi Tanskan Superliigassa. Kentällä myrkyllinen, mutta ulkopuolella herrasmies, jonka aggressiivinen pelityyli aiheuttaa ongelmia monille puolustajille.

Kennie teki debyyttinsä Tanskan pääsarjassa keväällä 2010 kotona AGF:ää vastaan. Otteluita Esbjergin joukkueessa on kertynyt viisi. Maalitili on vielä avaamatta.

© 2011 RoPS

Luettu 2627 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309