sunnuntai, 10 huhtikuu 2011 11:22

RoPS hävisi harjoituspelin OPS:lle

Jalkapallon liigakauteen sekavissa tunnelmissa valmistautuva Rovaniemen Palloseura hävisi harjoitusottelun Oulussa. Tällä kaudella Ykkösessä pelaava OPS oli parempi maalein 2–0 (0-0).

Ensimmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty. RoPS pääsi pelaamaan kovaan myötätuuleen ja hallitsi avausjaksoa, muttei onnistunut maalinteossa.
– Meillä oli 3-4 hyvää maalipaikkaa, mutta emme saaneet viimeisteltyä, RoPSvalmentaja John Allen totesi.
Toisella puoliajalla myötätuuleen pelannut OPS sen sijaan käytti paikkansa. Miika Hosio vei oululaiset 1–0-johtoon 56 minuutin pelin jälkeen. Raphael Edehero teki OPS:n 2–0-maalin 74 minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta.
OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kehui erityisesti joukkueensa keskikenttäpelaajia, mutta olisi kaivannut terävämpää hyökkäyspeliä.
Allen oli tyytyväinen RoPSin esitykseen tappiosta huolimatta.
– Syöttöpeli oli hyvää ja peli organisoitua. Olemme saaneet hyviä nuoria pelaajia joukkueeseen.
– Ensimmäinen puoliaika oli meiltä hyvä, mutta ottelun lopussa alkoi väsymys painaa joukkuetta.
Allenin mielestä RoPSin tilanne on paranemaan päin vedonlyöntisotkujen jäljiltä.
– Meillä on 14-15 hyvää pelaajaa. Toiveissani olisi tietysti vielä hyvän maalintekijän löytäminen.
RoPS pelaa uudelleen OPS:ia vastaan ensi lauantaina kello 12 Rovaniemen Keskuskentällä.