ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 04 huhtikuu 2011 17:32

Thomas Götzl uusin sopimuspelaaja

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Thomas Götzl Thomas Götzl

Rovaniemen Palloseura on tehnyt pelaajasopimuksen Suomen U21 maajoukkuepelaaja Thomas Götzlin , 20,  kanssa. Götzl on edustanut Suomea poikamaajoukkueissa alle 17-, alle 18- ja alle 19-vuotiaissa, joissa hänelle on kertynyt 31 maaottelua. Thomas on pelannut topparina sekä alempana keskikenttäpelaajana. Thomas saapuu Rovaniemelle saksalaisesta SV Wacker Burghausenin joukkueesta. Kaudella 2009/2010 hän edusti Hansa Rostocin kakkosjoukkuetta. Joukkueen vahvuuteen Thomas liittyy tämän viikona aikana.

John Allen on tyytyväinen saadessaan erittäin motivoituneen ja pelikuntoisen pelaajan riveihinsä.
- Thomas on lupaava nuori pelaajia jotka on pelannut U21 maajoukkueessa. Viimeksi hän on pelannut Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, joka on tasoltaan hyvä.
- Hän on vahva puolustaja ja erittäin hyvä ilmatilassa sekä yksi vastaan yksi tilanteissa.
- Olen erittäin tyytyväinen, että Thomas on valmis tulemaan ja pelamaan Rovaniemellä.

© 2011 RoPS

Luettu 5608 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227