ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 28 maaliskuu 2011 08:39

Liiga pitää RoPSin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Suomen cupin ottelu RoPSin ja VPS:n välillä oli paljon tärkeämpi kuin yksittäinen jalkapalloottelu. Keskuskentällä nähtiin kaivattu rovaniemeläisen jalkapallokulttuurin voima. Yleisö seisoi vahvasti uuden RoPSin tukena. Jopa aina omilleenkin kriittinen puukatsomon ”moskovalaisyleisö” välitti positiivista uskoa. Yleisö ilmoitti haluavansa RoPSin. Puukkoa ei lyöty selkään. Junnujoukkue vastasi huutoon kunniakkaalla tappiolla.

RoPS on antanut selvän signaalin seuran liigakelpoisuudesta. Kaikkien vetovilppiin syylliseksi epäiltyjen sopimukset on purettu. Puheenjohtaja Niva ilmoitti RoPSin olevan liigan vakavaraisimpia seuroja, eikä yli kahden miljoonan varallisuuden ilmoittaminen julkisuuteen tainnut olla lipsahdus. Niva haluaa kysyä etelän herroilta, voiko liiga, jonka seuroista monet hoippuvat konkurssin partaalla, hylätä varakkaan RoPSin? Myös pelaajamarkkinoilla RoPS pyytää isoja kaloja. Seura on säästänyt pahan päivän varalle, ja viime päiviä pahempia ei voi tulla. Liiga joutuu pitämään RoPSin, halusi tai ei.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2143 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309