ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 07 maaliskuu 2011 08:39

RoPS taisteli voiton myös Oulussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura jatkoi teräviä otteitaan päättämällä liigacupin alkulohkovaiheen 0–1- vierasvoittoon AC Oulusta.

Sopupelisotku ei ole RoPSia lamaannuttanut, vaan päinvastoin lisännyt taisteluilmettä kentällä. Heinäpään jalkapallohallissa pelatun vauhdikkaan ottelun ratkaisuosuman laukoi Pavle Khorguashvili. RoPS keräsi erittäin tasaisessa alkulohkossa seitsemän pistettä, ja sillä on vielä ohuet saumat jopa jatkopaikkaan, jos sen takana olevat joukkueet pelaavat reippaasti ristiin. RoPS aloitti pelin jälkeen viikon talviloman.
- Hieno ja tiivis esitys joukkueelta. Meidän puolustuspelimme on parantunut huimasti, ja jätkät pelasivat erinomaisella asenteella, kakkosvalmentaja Matti Hiukka sanoi. MS

© 2011 Lapin Kansa

Luettu 2356 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227