ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 26 helmikuu 2011 13:54

Francis Kombe ja RoPS sopimukseen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin testattavana ollut entinen Sambian maajoukkuehyökkääjä Francis Kombe on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen liigaseuran kanssa. RoPSilla on optio myös kahdesta seuraavasta kaudesta.

Kombe on ollut Rovaniemellä vajaat kolme viikkoa ja vakuuttanut päävalmentaja John Allenin harjoituksissa ja kahdessa liigacupin ottelussa. Jaro-pelissä 26-vuotias ja 169-senttinen jässikkä onnistui maalinteossa.
– Kombe on röyhkeä hyökkääjä ja hyvä viimeistelijä. Uskon hänen olevan tärkeässä roolissa tulevalla kaudella, Allen kertoi tyytyväisenä.

Kombe ei pelannut Tampere Unitedia vastaan kuumeen takia, mutta hänet nähtäneen kentällä keskiviikkona KuPSia vastaan Seinäjoella. MS

© 2011 Lapin Kansa

Luettu 1930 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309