ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 19 helmikuu 2011 13:11

Legenda Ounashallissa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Päivän peli: RoPS–FF Jaro (Pietarsaari), liigacupin ottelu Ounashallissa sunnuntaina 20.2. klo 18.00.

Asetelma? RoPS notkahti Vaasassa rumasti, ja nyt joukkueen on todistettava olevansa liigatason nippu. Pelaajalegenda Alexei Eremenkon valmentaman Jaron materiaali on heikentynyt, mutta se on pyrkinyt säilyttämään hyökkäävän pelitapansa. Liigacupissa sillä on koossa neljä pistettä.

Seuraa näitä! JJK-pelissä laiturit Mika Gröhn ja Christopher Musonda pelasivat hyökkäyssuuntaan hyvin, mutta puolustivat heikommin. Laitojen täytyy prässätä ylhäältä alkaen. Jaron uusi kontrolloiva keskikenttämies, Belgian nuorisomaajoukkueissa pelannut Dickson Agyema voi olla liigakauden uusia tähtipelaajia.

Oho! Valmentajien penkiltä löytyy hurja määrä pelaajakokemusta, yhteensä peräti 842 liigaottelua. Eremenkolla on vyöllään 360 liigaottelua, John Allen pelasi 281 peliä, sekä RoPSin kakkonen Matti Hiukka 201 ottelua.

Poissaolot? RoPSin sairaslistalla ovat edelleen Granlund ja Alonen. Jaron Ilja Vaganov on pelikiellossa ja Maxim Vasiljev näytillä Venäjällä.

Arvio? Viihdyttävä peli, jossa tasapeli on lähellä.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 2420 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227