torstai, 17 helmikuu 2011 08:37

Kommentti: Talousdopingia vai kuppiistuimet?

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Palloliiton valituslautakunnan ratkaisu hylätä AC Oulun valitus on oikeustajun mukainen ja takaa koko lisenssijärjestelmän uskottavuuden.

AC Oulu on kertonut rahaa tulevan ovista ja ikkunoista, ja sympatian keskellä on kokonaan unohtunut se, että peli oli puhallettu jo poikki.
Olisi suorastaan irvokasta, jos seurat voisivat haalia rahansa kasaan vaikka juhannukseksi. Vai voiko esimerkiksi pituushyppääjä kolmen yliastutun jälkeen yrittää vielä tarvittavan monta kertaa, jotta saisi tuloksen, ja kaikilla olisi hyvä mieli?
AC Oulu on elänyt vuosia yli varojensa. Seuran vene on pysynyt pinnalla talousdopingilla, kun kirstu on pelaajien palkkapäivänä ammottanut tyhjyyttään, ja palkkaturva on tilkinnyt reikiä julkisilla varoilla.
Jos Oulun kokoisen talousalueen futisväki toimii ammattimaisesti, kaupunki palaa pääsarjakartalle, mutta ruorissa voi olla Miika Juntunen ja laivana OPS.
RoPS toki pelaa olosuhteiden osalta poikkeusluvalla, mutta kumpi on tärkeämpää, kuppipenkki vai takuu kauden läpipelaamisesta ilman ongelmia?

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

 

Luettu 1817 kertaa