ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 04 helmikuu 2011 20:22

Kausikorttien toimitus siirtyy

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseuran kotiotteluiden kausikorttien toimitus kortin ostaneille siirtyy myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Syynä tähän on AC Oulun mahdollinen poisjäänti sarjasta. Tämä vaikuttaa veikkausliigan otteluohjelmaan. Kausikorttiin painettava otteluohjelma selviää vasta kun AC Oulua koskevat päätökset on tehty.

Mikäli AC Oulu ei ole mukana Veikkausliigassa tulevalla kaudella, eikä täydennysmenettelyllä tilalle tule toista joukkuetta, tarkoittaa tämä samalla sitä että yksi kotiottelu jää RoPSin sarjaohjelmasta pois. Poisjäävä ottelu hyvitetään palauttamalla ostajalle kausikortin toimituksen yhteydessä 10 euroa.

© 2011 RoPS

Luettu 1866 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227