ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 04 helmikuu 2011 12:10

RoPS avaa Liigacupin

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Veikkausliigan sarjanousija Rovaniemen Palloseura aloittaa liigacupinsa sunnuntaina, kun Jyväskylän Jalkapalloklubi saapuu vieraaksi napapiirille. Ottelu pelataan Ounashallissa kello 14.00 alkaen.

RoPS lähtee otteluun positiivisin mielin, vaikka valmistautuminen ei ole sujunut aivan ongelmitta. RoPSin useamman sopimuspelaajan matka Rovaniemelle on viivästynyt viisumiongelmien takia, ja heidän ehtimisensä sunnuntain otteluun on epävarmaa. RoPSin viisi sambialaispelaajaa ja testiin tullut Lawrence Lubinda saapuivat Rovaniemelle maanantaina, ja joukkue on harjoitellut nykyvahvuudessaan tiistaista alkaen. JJK-pelissä myös RoPSin testattavana oleva Ville Syväjärvi tekee paluun RoPSin paitaan yhden kauden tauon jälkeen.

Polvileikkauksesta toipuva Chileshe Chibwe tulee Rovaniemelle vasta maaliskuussa. Pienten loukkaantumisten takia kokoonpanosta puuttuvat Albin Granlund ja Kim Alonen. Granlund on venäyttänyt nivusensa futsalia pelatessaan, ja Alosta vaivaa lievä jalkavamma, joka on perua U 20 maajoukkueleiriltä.

JJK aloitti liigacupin kotiottelulla Vaasan Palloseuraa vastaan. Jyväkylän kenttäongelmien takia ottelu pelattiin Vaasassa Botniahallissa, eli käytännössä JJK: n kotipeli olikin Vaasan kotiottelu. Tasainen vääntö päättyi maalittomaan pistejakoon.

RoPSin päävalmentaja John Allen puhkuu intoa avausottelun alla.
- Kaikki pelaajat odottavat ensimmäistä peliä ja annamme varmasti kaikkemme. Tietenkään valmistautumisen kannalta tilanne ei ole ideaali, koska joukkue on harjoitellut yhdessä vasta muutaman päivän. Uskon kuitenkin, että pelaamme hyvän pelin.
JJK on Allenin mielestä kova joukkue.
- Saamme vastaamme yhtenäisen joukkueen, ja todella kovan vastuksen.

© 2011 RoPS

Luettu 2107 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309