ROPSKAUPPA.FI                              
tiistai, 25 tammikuu 2011 08:28

RoPSilla uusia testipelaajia

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin harjoituksissa oli maanantaina mukana uusia kasvoja, kun georgialainen hyökkääjä Giorgi Chelidze ja yhdysvaltalainen keskikenttämies Dany Bardizbanian kirmasivat Ounashallissa.

- Chelidze pelaa lauantaina Santa Clausia vastaan, ja mahdollisesti Liigacupissa, John Allen kertoi ja kehui pelaajan antamaa ensivaikutelmaa.

Chelidze pelasi viime kaudella Israelin pääsarjassa ja Turkin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Hän on pelannut myös muiden muassa Lokomotiv Moskovassa Venäjän pääsarjassa. Tilillä on kolme A- ja 19 U21-maaottelua.

USA:n yliopistosarjoissa pelannut Dany Bardizbanian (24) tuli napapiirille Etchu Taben mukana.

- Annan miehelle näyttöpaikan, täytyy muistaa millaisen kaverin Etchu viimeksi toi mukanaan, Allen virnuili viitaten maalivahti Alex Nyomiin, joka jatkaa RoPSin maalilla myös tulevalla kaudella.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Lisäys uutiseen:

RoPSin testaama georgialaiskärki Giorgi Chelidze on 24-vuotias ja 185 senttiä pitkä. Kaudella 2009 – 2010 hän pelasi Israelin pääsarjassa Sertzia Nes Tzionan joukkueessa ja Turkin 1-divisioonan Samsunsborissa. Pelaajan esittämän CV:n mukaan hän teki Israelissa kymmenessä ottelussa viisi osumaa ja Turkissa vastaavat lukemat olivat 15/9. A- maaotteluja miehellä on vyöllään 3 ja U 21 maaotteluja yhteensä 19, joissa on syntynyt 7 maalia.

Luettu 2861 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309