lauantai, 08 tammikuu 2011 12:21

RoPS testaa kahta sambialaishyökkääjää

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sambialaishyökkääjät Francis Kombe (25) ja Lawrence Lubinda (25) tulevat RoPSiin tammikuun lopussa kahden kuukauden mittaiselle try out -jaksolle.

Kombe on tulossa jo toisen kerran Rovaniemelle. Kesällä 2008 miehen sopimus oli allekirjoitusta vaille valmis, kun hän viime hetkillä suuntasikin Etelä-Afrikan kentille. Vain 169-senttinen 14 A-maaottelun pelaaja edusti viimeksi Etelä-Afrikan pääsarjan durbanilaista Golden Arrowsia.

184-senttinen kärkimies Lawrence Lubinda tulee Sambian pääsarjan City of Lusakasta. A-maaotteluja hänellä on tilillään kaksi.

Vikmanille 16. sopimus

RoPS julkaisi loppiaisena viime kaudella 15 ottelua maalissa pelanneen Arto Vikmanin jatkosopimuksen.

Vikman kantoi torjuntavastuun elokuulle saakka, jolloin Alex Nyom valtasi ykkösvahdin paikan. Vikmanin sopimuksen jälkeen RoPSilla on kasassa 16 kontrahtia.

RoPS aloitti joukkueharjoitukset maanantaina. Treeneissä on ollut mukana junioreita ja rovaniemeläiset sopimuspelaajat. Harjoitusvahvuuteen miehiä liittyy tammikuun aikana, niin että porukka on kasassa kuun lopussa.

- Olen erittäin tyytyväinen tilanteeseen. Molemmat viime kauden maalivahdit jatkavat joukkueessa, ja minulla on suuret odotukset maajoukkuetason hyökkääjien suhteen. Etenkin Kombelta odotan paljon, päävalmentaja John Allen kertoo.

RoPS kohtaa harjoituspeleissä ainakin OPS-jp:n, PS Kemin ja FC Santa Clausin.

Markku Saukko
© 2011 Lapin Kansa

Luettu 3396 kertaa