ROPSKAUPPA.FI                              
maanantai, 13 joulukuu 2010 22:51

John Allen palasi työn ääreen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPSin päävalmentaja John Allen palasi haalarihommiin maanantaina Rovaniemen Ounashallissa, kun hän oli vetämässä Rovaniemi A:n harjoituksia. Rovaniemi A on RoPSin ja FC Lynxin yhteinen A-juniorijoukkue.

- Toivottavasti näistä nuorista pelaajista löytyy muutama lahjakkuus, joka voidaan nostaa liigarinkiin, Allen tuumi.
Allen on A:n harjoituksissa mukana koko kuluvan viikon.
-  Viikonloppuna 18. – 19.12 RoPS pitää testileirin, jossa testattavana on pääosin Rovaniemeläisiä A - ja B junioreita. Lauantaina pelataan kello 17.30 - 19.00, sunnuntain peliaika on kello 10.00 - 11.30.
- Aion vetää harjoitukset ja pelin molempina päivinä. Kahdessa päivässä pelaajasta kyllä näkee onko hänestä ainesta liigapeluriksi.
RoPS on myös jatkanut uusien pelaajien kartoitusta ja sopimusneuvottelut ovat menossa useammankin pelaajan kanssa, mutta nimiä Allen ei luonnollisesti voinut keskeneräisistä asioista kertoa.
Viime viikon Allen istui valmentajakoulun penkillä. JVK jatkuu taas tammikuun puolivälissä.
- Paperihommia on paljon, mies huokaa.
RoPSin liigajoukkueen harjoitukset alkavat tammikuun alussa.
- Kaksi ensimmäistä viikkoa treeneissä on lähinnä junioreita. Joukkueen sopimuspelaajat liittyvät vahvuuteen tammikuun aikana.
Liigacup käynnistyy RoPSin osalta kotiottelulla JJK:ta vastaan 6.2

© 2010 RoPS

Luettu 1996 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309