ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 18 marraskuu 2010 08:20

Kommentti: Ykkösen mestarin avauskokoonpano

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Keskiviikon sopimusuutisen jälkeen RoPSilla on kasassa 13 lappua. Määrä on vuodenaikaan nähden ilahduttava, mutta vielä tärkeämpää on laatu. Sopimuspelaajien joukossa on käytännössä lähes koko Ykkösen mestarijoukkueen ihanneavauskokoonpano!

Asetelma antaa suorastaan loistavat lähtökohdat hankkia vahvistuksia menestyvää liigaryhmää varten. Kuitenkin yksi on joukosta poissa. John Allen etsii kunnianhimoisesti Jukka Santalan tilalle parempaa hyökkääjää. Toivottavasti jahti onnistuu.

Pahimmassa tapauksessa RoPSille jää jaossa käteen tusinakärki, ja Santala tekee maaleja jonkun toisen liigaseuran paidassa - myös RoPSin verkkoon.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1458 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309