ROPSKAUPPA.FI                              
sunnuntai, 17 lokakuu 2010 10:13

"Nyt on pakko satsata"

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
RoPSin fanit saivat aiheen nousujuhliin lauantaina illansuussa. RoPSin fanit saivat aiheen nousujuhliin lauantaina illansuussa.

Rovaniemen Palloseuran puheenjohtaja Risto Niva raamittaa seuran edustusjoukkueelle 200 000-300 000 euron budjettikasvun ensi kauden Veikkausliigaan.

- Meidän suurin ongelma 2000-luvulla on ollut, ettei edustusjoukkue ole pysynyt liigassa 1-2 vuotta pitempää. Nyt on kuitenkin pakko satsata normaalia enemmän, kun ensi kaudella liigasta putoaa kaksi joukkuetta ja kolmanneksi viimeinenkin karsii paikastaan, Niva muistutti.

Hänen mielestään satsauksen pitää olla suurempi kuin viimeisinä liigavuosina on ollut.

- Me olemme yleensä olleet Ykkösen kallein, mutta liigan halvin joukkue.

- Tilanne voi olla sama ensi vuonna, mutta satsausta on lisättävä.

Sekin on koettu ettei rimpuilu liigan hännillä yleisöä kiinnosta. - Senkin takia on saatava joukkue, jolla menestytään.

Nousijaseuran lähtötilanne on normaalia parempi.

- Meillä on jo valmentaja ja kahdeksan sopimuspelaajaa. Siihen kun saadaan muutama vahvistus ja nykyisestä ryhmästä muutama jatkaja, tilanne on hyvä.

RoPS haluaa virittää seuraa parempaan liigaiskuun myös organisaation puolelta. Seura hakee yhä toiminnanjohtajaa.

- Meneillään on ollut hiljainen haku kun aiemmat viritykset purkaantuivat. Olen haastatellut useita kandidaatteja, mutta epäonnistumisen pelko on ollut yllättävä suuri. Liekö hakijoihin tarttunut joidenkin rovaniemeläisseurojen talousongelmat, Niva pohti.

Tällä erää Niva on sopinut kahden henkilön kanssa haastattelusta.

- Jouko Kiistala jatkaa toistaiseksi seuran toimitusjohtajana. Hänen pestinsä jatkuu talousasioiden osalta myös sen jälkeen kun toiminnanjohtaja on löydetty, Niva kertoo.

Kari Pyykkö
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 2342 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309