ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 16 syyskuu 2010 12:01

RoPS ja PoPa kärkiottelussa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Sunnuntaina käydään Rovaniemen Keskuskentällä kiihkeä Ykkösen kärkikamppailu RoPSin ja Porin Palloilijoiden välillä. RoPS johtaa sarjaa vain yhden pisteen erolla porilaisiin, joten panoksia ei voisi olla enempää, kun sarjaa on jäljellä vain neljä kierrosta. PoPa tulee otteluun neljän pelin voittoputkessa, kun taas RoPS on heikossa syysvireessään tienannut neljästä viimeisestä pelistään kaksi tasapeliä, voiton ja tappion.

Edellisellä kierroksella RoPS pelasi kotonaan jo kovin tutuksi tulleen maalittoman tasapelin JIPPOn kanssa. PoPa taas kaatoi vieraissa OPS-jp:n

Päävalmentaja John Allen odottaa kovaa ottelua.
- Pelin panokset ovat kovat. Uskon kuitenkin molempien joukkueiden pelaavan rohkeaa peliä, sillä voitto olisi molemmille tärkeä. Tasapelillä Viikingit hiipivät entistä paremmin mukaan kärkitaistoon.

Allen uskoo vahvasti omiinsa.
- Pelasimme JIPPOa vastaan pitkästä aikaa hyvää peliä, mutta maalinteko on yhä tuskaista. PoPaa vastaan ei montaa paikkaa tule, ja ne on kerta kaikkiaan hyödynnettävä tehokkaasti.

Allen on iloinen joukkueensa terveystilanteesta.
- Poissa ovat vain koko loppukauden sivussa olevat Chileshe Chibwe ja Jarno Tenkula, kaikki muut ovat kunnossa. Pitkään poissa ollut Etchu Tabe on harjoitellut koko viikon ja on iskussa ja käytettävissä sunnuntaina.

Kevätkierroksella RoPS haki Porista vierasvoiton numeroin 0 – 2.

© 2010 RoPS

Luettu 1559 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309