ROPSKAUPPA.FI                              
keskiviikko, 01 syyskuu 2010 09:56

Kennedy Owusu-Ansah RoPSin viime hetken pelaajahankinta

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Kennedy Owusu-Ansah hyökkää RoPSin riveissä. Kennedy Owusu-Ansah hyökkää RoPSin riveissä.

Veikkausliiganoususta taisteleva Rovaniemen Palloseura vahvisti rivejään siirtoikkunan ollessa viimeisiä hetkiä auki. Kanadalainen Kennedy Owusu-Ansah siirtyy RoPSiin Kakkosen FC Ylivieskan Pallosta.

Owusu-Ansah on 20-vuotias ja pelannut FC YPA:ssa lähinnä laitalinkkinä. Hän on ollut kuluneella kaudella joukkueensa tärkeimpiä pelaajia ja tehnyt 10 maalia. Aiemmin urallaan hän on esiintynyt pääasiassa oikeana laitapuolustajana.

Kanadalaisen edellinen seura ennen Suomeen saapumista oli saksalainen Hertha Berlin, jossa hän pelasi seuran reservijoukkueessa Regional liigassa. Owusu-Ansah on edustanut Kanadaa kaikissa nuorisomaajoukkueissa alle 17-vuotiaiden joukkueesta alkaen ja pelannut maan olympiajoukkueessa.

RoPSin päävalmentaja John Allen noukki viime hetken vahvistuksen ryhmäänsä tyytyväisenä.

- Kennedy oli meillä harjoituksissa viime viikolla, ja vakuutti minut. Hän oli talvella Myllykosken Pallon testattavana, mutta ei saanut sopimusta. Kanadalainen on nuori, monikäyttöinen ja lahjakas pelaaja, joka kehittyy koko ajan.

Owusu-Ansah on pelikiellossa korttitilin täyttymisen takia RoPSin seuraavassa ottelussa Klubi-04:a vastaan ensi sunnuntaina.

Chibwe leikkaukseen

RoPS päätyi vahvistamaan rivejään, kun joukkueen sairastuvalle tuli uusia miehiä.

- Jarno Tenkulan ja Chileshe Chibwen kausi on ohi, Allen huokaa.

Tenkula loukkasi harjoituksissa takareitensä, ja Chibwen Viikinki-pelissä saama polvivamma osoittautui todella pahaksi. Vakavat nivelsidevammat vaativat leikkaushoitoa. Chibwe on ollut RoPSin tehokkain hyökkääjä Nchimunya Mweetwan kanssa yhdeksällä maalillaan.

RoPSin toipilasosastolta kuuluu hyviäkin uutisia.

- Etchu Tabe aloittaa harjoittelun ensi viikolla, ja voi olla pelikunnossa Jippo-kotiottelussa 12.9., Allen iloitsee.

RoPS johtaa Ykköstä maalieron turvin tasapisteissä Porin Palloilijoiden kanssa. Porilaiset ovat tosin pelanneet yhden ottelun rovaniemeläisiä enemmän.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 3044 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309