keskiviikko, 25 elokuu 2010 09:55

RoPS hakee vielä hyökkääjää ja puolustajaa

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura hakee vielä vahvistuksia miehistöönsä ennen kansainvälisen siirtoikkunan sulkeutumista elokuun 31. päivä.

RoPS johtaa yhä Ykköstä kuuden pisteen erolla, mutta se on pelannut viisi viimeistä otteluaan tasan eikä ole osunut maalipuiden väliin yli kuuteen tuntiin.

Puheenjohtaja Risto Nivan mukaan päävalmentaja John Allen pyrkii löytämään sinipaitoihin vielä puhtaan kärkimiehen ja puolustuspään yleismiehen.

- Yksi hyvä maalintekijä olisi timantin arvoinen, Allen sanoi maalittomaan tasapeliin päättyneen Viikingit-ottelun jälkeen sunnuntaina.

RoPSin kärkipelaajista Nchimunya Mweetwa huilaa vielä sunnuntain MP-vieraspelin, Samuel Chidi on loukkaantuneena ja Chileshe Chibwekin loukkasi polveaan sunnuntaina.

Uusin kiinnitys ja sunnuntaina debytoinut Milfort Ohazulike on hänkin enemmän hyökkäyspään monikäyttömies, kuin puhdas kärkipelaaja.

Puolustuslinjassa jenkkitoppari Etchu Tabe kärsii edelleen loukkaantumisista. Polven tähystysleikkauksen jälkeen Tabe loukkasi takareitensä, joka on pitänyt hänet sivussa kahdesta edellisestä ottelusta.

Syyskuussa ratkaisuja

Keväällä epäonnistunut toiminnanjohtajan haku on edelleen käynnissä, mutta Nivan mukaan yhteydenotoista ei ole noussut esille yhtään selkeää nimeä.

- Kesälomat sotkivat omalta osaltaan hakua. Syyskuun aikana meidän on pohdittava miten asian kanssa edetään, jos ei siihen mennessä ketään löydy.

Nivan mielestä nykyinen taloudellinen tilanne vaikeuttaa ylipäätään urheiluseurojen rekrytointeja.

- Osa palkasta perustuu meilläkin provisioihin ja monet eivät siihen uskalla lähteä. Vielä kun usein kyseessä on jo muutaman kuukauden jälkeen kaupungin haukutuin virka, niin kyllä se monia varmasti mietityttää.

Uuden toiminnanjohtajan nimittämiselle ei ole asetettu takarajaa.

Pekka Pernu
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 1513 kertaa