ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 21 elokuu 2010 10:49

RoPS hakee revanssia Viikingeistä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja RoPS kohtaa sunnuntaina kotikentällään FC Viikingit. Ottelu on tärkeä Ykkösen kärkikamppailu. RoPS johtaa sarjaa viiden pisteen erolla PK-35 Vantaaseen ja "Viikkarit" ovat kolmantena seitsemän pistettä rovaniemeläisiä perässä. Viikingit aiheutti heinäkuussa RoPSille kauden tähän mennessä ainoan tappion, jota kotijoukkue lähtee nyt kuittaamaan.

RoPSin meno on tökkinyt viime kierroksilla, ja se on pelannut neljä viimeistä peliään tasan, ja niistäkin kolme viimeistä pyörein 0-0 lukemin. Sarjajohto on silti säilynyt, muiden joukkueiden kompuroidessa sarjakärjen takana. Toki kärkikasti RoPSin takana on tiivistynyt.

- Todella kova ottelu on tulossa. Lähden peliin luottavaisena, sillä KPV-ottelussa joukkueen henki ja taisteluilme olivat erinomaiset, RoPSin päävalmentaja John Allen kertoo.
RoPS janoaa takaisin voittojen tielle.
- Puolustuspeli on toiminut hyvin, mutta tarvitsemme maaleja. Sarjaa ei voiteta tasapeleillä, Allen painottaa.

RoPSin uusi maalivahti Alex Nyom on pelannut maalilla vakuuttavasti, eikä ole päästänyt neljässä pelaamassaan ottelussa vielä kertaakaan palloa taakseen.

RoPS joutuu otteluun varamiehisenä. Ykköstoppari Etchu Tabe on loukkaantuneena ja ykköskärki Nchimunya Mweetwa kärsii kahden ottelun pelikieltoa otettuaan suoran punaisen kortin Kokkolassa. Loukkaantuneena on myös Samuel Chidi, eikä polvivaivaisen Pavle Khorgiashvilin pelaaminen ole varmaa.

Hyvässä vedossa oleva Viikingit hävisi viime kierroksella OPS-jp:lle kotikentällään. Joukkue on kokenut muutoksia, kun Denis Abdllahi siirtyi Örebrohon Ruotsiin ja kapteeni Heikki Pulkkinen on sivussa loppukauden akillesjännevamman takia.

Perjantaina RoPS julkisti uuden pelaajahankinnan. Nigerialaislähtöinen, mutta myös Portugalin passin omistava Milford Ohazulike vahvistaa joukkueen hyökkääjäosastoa loppukauden. 25-vuotias kärkimies on pelannut viimeiset viisi kautta Portugalin toisessa divisioonassa. Pelaaja on John Allenille ennestään tuttu, sillä hän oli Turun Palloseuran testattavana kaudella 2008.
- Hän on monipuolinen hyökkääjä, joka vahvistaa joukkuettamme, Allen kertoo.

© 2010 RoPS

Luettu 1509 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309