ROPSKAUPPA.FI                              
lauantai, 14 elokuu 2010 21:06

RoPS luottavaisena KPV:n kaatoon

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja RoPS kohtaa sunnuntaina vieraskentällä Kokkolan Palloveikot. Joukkueiden kevätkierroksen ottelu Rovaniemellä päättyi isäntien 3-0 voittoon. RoPS on nyt pelannut kolme ottelua ilman voittoa, ja kynsinyt tasapelipisteen OPS-jp:n, PS Kemin ja FC Espoon kanssa. Sarjajohto on huvennut neljään pisteeseen.

- Lähdemme luottavaisena ja hyvin mielin Kokkolaan ja tavoittelemme tietenkin kolmea pistettä. Tasapeliputki on syytä saada poikki, päävalmentaja John Allen mietiskelee.
Allenin mukaan viikon harjoittelun on mennyt hyvin.
- Kolmen ottelun viime viikon jälkeen pelaajat olivat väsyneitä. Nyt olemme treenanneet kevyemmin, ja uskon, että herkkyys on jälleen löytynyt.

RoPS on tehnyt vain yhden maalin kolmessa viimeisessä ottelussaan.
- Puolustuspeli on toiminut ja etenkin maalivahti Alex Nyom on ollut loistava. Tasapeleillä tätä sarjaa ei kuitenkaan voiteta, vaan hyökkäysosaston on löydettävä tehonsa ja verkkojen on alettava heilua, Allen painottaa.

RoPSin vahvuudesta on poissa varmuudella nivusvaivainen Samuel Chidin. Reittään Espoo-ottelussa loukanneen Etchu Taben pelaaminen ei ole vielä varmaa.

© 2010 RoPS

Luettu 1233 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309