ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 kesäkuu 2010 16:21

Allen odottaa kovaa ottelua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa sunnuntaina vierasottelussa sarjanousija OPS-jp:n. RoPS johtaa sarjaa tappiotta, kun taas kovin odotuksin sarjaan lähtenyt OPS on vain pisteen putoamisviivan päällä ja 11 pistettä RoPSia perässä.

- Kova ottelu on tulossa, RoPSin päävalmentaja John Allen ennakoi.
- Kotkasta saamieni tietojen mukaan OPS pelasi hyvin vaikka hävisikin ottelun. Lisäksi joukkueessa on kaksi uutta nigerialaista pelaajaa, joten joukkue voi olla kovastikin piristynyt.

RoPSin ja OPSin kohtaaminen on ensimmäinen kauden paikallistaistoista. Derbyt jatkuvat kuun vaihteessa Rovaniemellä, jossa RoPS kohtaa PS Kemin.

Allenille kyseessä on iso ottelu.
- Voitto olisi meille erittäin tärkeä, mutta vielä tärkeämpi se on OPSille, joka hävitessään putoaa kyllä lopullisesti liigajunasta.

RoPS pääsee otteluun terveellä miehistöllä eikä pelikieltojakaan ole rasitteena, joten kaikki pelaajat ovat valmentajan käytössä.

© 2010 RoPS

Luettu 1145 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Ykköstä sekä Miehissä että Naisissa. Akatemiajoukkue RFA pelaa Miesten Kakkosessa ja Naisten kakkosjoukkue samoin Naisten Kakkosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
  risto.niva(@)rops.fi
 +358 400 694 774

Myyntijohtaja
  petri.jaatinen(@)rops.fi
 +358 400 584 227