ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 18 kesäkuu 2010 16:21

Allen odottaa kovaa ottelua

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

RoPS kohtaa sunnuntaina vierasottelussa sarjanousija OPS-jp:n. RoPS johtaa sarjaa tappiotta, kun taas kovin odotuksin sarjaan lähtenyt OPS on vain pisteen putoamisviivan päällä ja 11 pistettä RoPSia perässä.

- Kova ottelu on tulossa, RoPSin päävalmentaja John Allen ennakoi.
- Kotkasta saamieni tietojen mukaan OPS pelasi hyvin vaikka hävisikin ottelun. Lisäksi joukkueessa on kaksi uutta nigerialaista pelaajaa, joten joukkue voi olla kovastikin piristynyt.

RoPSin ja OPSin kohtaaminen on ensimmäinen kauden paikallistaistoista. Derbyt jatkuvat kuun vaihteessa Rovaniemellä, jossa RoPS kohtaa PS Kemin.

Allenille kyseessä on iso ottelu.
- Voitto olisi meille erittäin tärkeä, mutta vielä tärkeämpi se on OPSille, joka hävitessään putoaa kyllä lopullisesti liigajunasta.

RoPS pääsee otteluun terveellä miehistöllä eikä pelikieltojakaan ole rasitteena, joten kaikki pelaajat ovat valmentajan käytössä.

© 2010 RoPS

Luettu 1247 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309