lauantai, 29 touko 2010 11:16

Otteluennakko: Voittoputki jatkuu

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura - FC Hämeenlinna, Ykkösen ottelu Keskuskentällä sunnuntaina 30.5. klo 18.30
1) Asetelma?
2) Seuraa näitä!
3) Poissaolot?
4) Arvio?

1) RoPS on voittanut nyt kolme peliä putkeen. Sarjajohtaja ratkoo ottelut painamalla kaasua toisella puoliajalla. FC Hämeenlinna heikentyi tälle kaudelle. Suurin menetys oli Ykkösen maalikuninkaan Pekka Sihvolan siirtyminen FC Lahteen. Alkukausi on ollut joukkueelle vaikea, eikä Lahden farmiseura ole saanut "isoveljeltä" merkittävästi apuja, vaikka loukkaantuneiden lista on pitkä. Kokematon puolustus on ollut epävarma.

2) Albin Granlundilla on kokemusta aiemmin miesten tasolta vain Kakkosesta. Puolustavan keskikenttämiehen koulutuksen saanut nuorukainen on ottanut uuden pelipaikan vasempana laitapuolustajana hyvin hanskaansa. Granlund on vahva kaksinkamppailuissa ja hän on selvinnyt puolustuspäässä vähillä virheillä. Hyökkäyspeli kehittyy koko ajan, ja mies avaa peliä mukavasti, vaikka oikeajalkaisuus vaikeuttaa operointia vasemmalla. Pelirohkeus on kohdallaan, ja Paraisten poika näyttää sementoivan paikkansa avauskokoonpanossa.

Kotiotteluiden avauspuoliajoilla RoPSin ryhmitys on valunut liian alas. Puolustuslinjan pelin avaaminen on ollut vaikeaa, ja pelinrakentelu on tukehtunut. Onko RoPS nyt aktiivinen ottelun alussa ja käyttää isännän ääntä Keskuskentällä?

Christopher Musonda on ollut murhaava vaihtopelaaja. Väsynyt vastustaja ei pysty pysäyttämään "Kupariluotia". Kestääkö John Allenin kantti pitää täsmäase vaihtopenkillä ja päästää hänet irti vasta toisella puoliajalla?

3) RoPS: Pavle Khorguashvili on pelikiellossa. FC Hämeenlinna: Loukkaantuneina ovat Jussi Heikkinen, Jukka Ranne ja Tommi Puronaho (Ilpo Verno?)

4) RoPS voittaa, jos hyödyntää edes osan maalipaikoistaan.

Luettu 1379 kertaa