perjantai, 28 touko 2010 14:38

RoPS hakee jatkoa voittoputkelleen

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja Rovaniemen Palloseura kohtaa sunnuntaina Keskuskentällä FC Hämeenlinnan. Rovaniemeläiset ovat olleet sarjan alussa jopa ennakkoveikkailuja vahvempia. Viidestä ottelusta joukkue on kerännyt neljä voittoa ja yhden tasapelin.

FC Hämeenlinnan pelaajamateriaali heikkeni melkoisesti tälle kaudelle. Lisäksi joukkuetta ovat vaivanneet pahat loukkaantumiset. Etenkin puolustuslinjaa loukkaantumiset ovat koetelleet, ja usein kentälle on jouduttu heittämään pelaajia heille hyvin oudoille pelipaikoille. Teuvo Palkin joukkue avasi voittotilinsä vasta viime kierroksella Oulussa, ja osoitti vaarallisuutensa kaataessaan vahvana pidetyn OPS-jp:n. Hämeenlinna majailee sarjataulukossa sijalla 12.

RoPS lähtee otteluun kovalla itseluottamuksella ja hyvistä asemista. Joukkue on terve, lukuun ottamatta pitkäaikaispotilaita Mika Huuhtasta ja Christian Gyania. Godfey Chibanga on toipunut nivusvammastaan ja palannee avauskokoonpanoon. RoPSin riveistä on poissa pelikieltoon sovittava Pavle Khorguashvili. Gerogialaisen korttitili täyttyi ottelussa PK-35:ä vastaan. RoPSin laajasta materiaalista löytyy kuitenkin korvaavia pelaajia.

RoPSin päävalmentaja John Allen hakee ottelusta voittoa.
- Kotiotteluista haemme aina luonnollisesti voittoa. Olen ollut tyytyväinen joukkueen pistetahtiin, vaikka esimerkiksi PK-pelin avauspuoliajan passiivisuus ei ollut sitä mitä joukkueeltani haluan. Lisäksi tuhlasimme liiaksi maalipaikkoja.
Allen ei aliarvioi vastustajaa.
- Meidän on pystyttävä hyvään peliin, jotta kaadamme Hämeenlinnan.

© 2010 RoPS

Luettu 859 kertaa