ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 21 touko 2010 00:27

PK-35 Vantaa RoPSin vieraaksi

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Ykkösen sarjajohtaja RoPS palaa kahden vierasottelun jälkeen Keskuskentälle ja saa vastaansa sunnuntaina PK-35 Vantaan. RoPSilla on allaan vierasvoitot Jiposta ja PoPasta, ja tilanne saa kapteeni Janne Turpeenniemen myhäilemään.

Turpeenniemi on tyytyväinen RoPSin tämän hetkiseen peli-ilmeeseen.
- Puolustamme joukkueena erittäin hyvin. Kunhan saamme kärkimiehille muutamia onnistumisia, lähtee hyökkäyspelikin kulkemaan vielä nykyistä paremmin.
RoPS on päästänyt neljässä ottelussa vain yhden maalin.

PK-35 on avannut sarjan voitolla, tappiolla ja kahdella tasapelillä. Viime kierroksella joukkue hävisi kotonaan KooTeePeelle, ja janoaa varmasti takaisin pisteiden makuun.
- PK on kova joukkue, mutta me lähdemme voittamaan jokaisen kotiottelun. Muuta tavoitetta ei voi olla, koska tähtäämme sarjan voittoon ja liiganousuun, kapteeni lupaa.

Valmentaja John Allenilla on käytössään lähes koko miehistönsä. Christopher Musonda vapautuu kahden ottelun pelikiellosta ja varmasti sivussa ovat vain pitkäaikaistoipilaat Mika Huuhtanen ja Christian Gyan.

Luettu 1243 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309