ROPSKAUPPA.FI                              
torstai, 29 huhtikuu 2010 12:00

RoPS kohtaa toisessa kotiottelussaan Klubi 04:n

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Rovaniemen Palloseura avasi Ykkösen kotivoitolla Mikkelin Palloilijoista. Toisella kierroksella Rovaniemen Keskuskentälle saapuu HJK:n farmijoukkue Klubi 04. Klubi on avannut sarjan tappioitta, nappaamalla voiton ja tasapelin.

RoPS pääsee peliin lähes parhaalla kokoonpanollaan. Sivussa ovat pitkäaikaispotilas Christian Gyan ja maalivahti Mika Huuhtanen, jonka polven rasitusvamma, hyppääjänpolvi, ei ota parantuakseen pitkästä levosta huolimatta. Huuhtasen jatkohoidosta ja kuntoutumisaikataulusta ei ole vielä varmaa tietoa, vaan tutkimuksia jatketaan.

Päävalmentaja John Allen on luottavainen kamppailun alla.
- Avausvoitto alla on huomattavasti helpompi lähteä seuraavaan kamppailuun. Meidän tilanteemme on hyvä ja minulla on kokoonpanon suhteen mielenkiintoinen tilanne. Lähes jokaiselle pelipaikalla on tarjolla hyviä vaihtoehtoja.
Allen pitää Klubia vaarallisena vastustajana.
- Joukkue on nuori ja nälkäinen. PS Kemillä oli tuuria, kun se sai pisteen mukaansa Helsingistä, vaikka Klubi hallitsi peliä. Meidän täytyy olla valmiina ja pystyttävä pelaamaan parhaalla tasollamme.

Allen uskoo, että molemmat joukkueet pelaavat aktiivisesti, eikä Klubi tule Rovaniemelle puolustamaan.
- Me tarjoamme yleisölle viihdyttävän jalkapallo-ottelun. 

RoPS-Klubi 04 Rovaniemen Keskuskenttä su 2.5. klo 18.30

© 2010 RoPS

Luettu 1789 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309