ROPSKAUPPA.FI                              
perjantai, 05 maaliskuu 2010 06:59

Georgialaiskaksoset RoPSin testissä

Kirjoittanut
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Pavle (vas.) ja Valter Khorguashvili harjoittelevat RoPSissa. Pavle (vas.) ja Valter Khorguashvili harjoittelevat RoPSissa.

Vajaan kahden kuukauden kuluttua käynnistyvään jalkapallon Ykköseen valmistautuva RoPS testaa uusia pelaajia.

Kuluneella viikolla joukkueen harjoitusvahvuuteen liittyivät näyttöjä antamaan georgialaiset kaksosveljekset Pavle ja Valter Khorguashvili.

Veljekset ovat 23-vuotiaita ja edustivat viime kaudella kotimaansa Gagra Tbilisiä.

Aiemmin urallaan he ovat pelanneet moldovalaisen Tiraspol Sheriffin riveissä.

Valter on pelannut puolustavana keskikenttämiehenä ja laitapuolustajana. Pavle taas keskikentällä eri rooleissa, lähinnä laiturina ja hyökkäävänä keskikenttämiehenä.

- Tarvitsemme lisää pelaajia, ja meille tuli mahdollisuus ottaa pojat näytille, valmentaja John Allen kertoi.

- Pojat ovat olleet hyvässä opissa Sheriffissä neljä vuotta. Tuomas Nikupeteri ei tehnyt sopimusta, joten meidän on etsittävä monikäyttöisiä pelaajia.

RoPS pelaa harjoitusottelun OPS-jp:n kanssa lauantaina Oulussa.

Loukkaantumisia

RoPS lähtee reissuun poissaolojen vaivaamana. Janne Turpeenniemi ei ole mukana henkilökohtaisen syyn takia. Jarno Tenkula parantelee harjoituksissa loukkaamaansa takareittä arviolta kuukauden ajan. Toppari Etchu Tabe on satuttanut lievästi reittään, eikä hänen pelaamisensa ole varmaa.

Molemmat maalivahdit Mika Huuhtanen ja Arto Vikman huilaavat vielä viikon pikkuvaivojen takia, joten tolppien välissä nähdään juniorivahti.

Mweetwa palasi

Sambialaiskolmikko Nchimunya Mweetwa, Stephen Kunda ja Christopher Musonda tulivat keskiviikkona Rovaniemelle. Kolmikko on pitkästä matkasta väsynyt, mutta loukkaantumisestaan toipunut Mweetwa halusi nopeasti takaisin kentälle.

- Olen kunnossa ja aion pelata Oulussa. Oli tosi mukava palata takaisin, aurinkoisesti hymyilevä Rovaniemen "Drogba" kertoi.

Allen aikoo peluuttaa kolmikkoa Oulussa säästeliäästi.

- Yksi puoliaika on heille varmasti sopiva.

Allenin mielestä RoPS on aikataulussa.

- Vastoinkäymisiä on ollut, mutta mukana olleet ovat harjoitelleet hyvin. Uskon, että sarjan alkaessa RoPS on valmis.

Markku Saukko
© 2010 Lapin Kansa

Luettu 833 kertaa

Tietoa meistä

Rovaniemen Palloseura on Lapin suurin urheiluseura sekä Pohjois-Suomen johtava jalkapalloseura. Edustusjoukkueemme pelaavat Kakkosta sekä miehissä että naisissa. Naisten kakkosjoukkue pelaa Naisten Kolmosessa. Toimintamme pohja on yli 1000 junioripelaajassamme, joille haluamme luoda turvallisen harrastusympäristön sekä tavoitteellisille pelaajille selkeän polun aina kansainvälisille kentille saakka.

Ota yhteyttä

Puheenjohtaja
Matti Poikajärvi
+358 405 388 325
matti.poikajarvi@rops.fi

Toiminnanjohtaja
Jari Näsman
jari.nasman@rops.fi
+358 505 990 309